Het blauwe goud

€ 13,95

Het blauwe goud

€ 13,95

172 pagina's
ISBN: 978-90-71343-90-2
Prijs: € 13,95
Twee 18-jarige jongemannen op weg naar een discotheek... maar, daar komen ze niet aan. Onderweg beleven ze zoveel avonturen dat de lezer (oud of jong) niet uit zijn stoel kan opstaan om maar vooral te ontdekken hoe het de twee (on)geluksvogels vergaat.
Dit mag niet ontbreken in uw boekenkast.

Het begin:

‘Zullen we vanavond naar Noordwijk gaan?’ vroeg Mathijs aan zijn vriend Kobus.
‘Ja, is goed joh! Gaan we naar het “Zeepaardje” of naar de “Strandwacht” dat zijn goede disco’s.’  antwoordde Kobus ‘Maar eh, nemen we ook nog iemand mee? Een paar leuke meiden of zo!’
De jongens zijn beiden in hun 18e levensjaar.
Mathijs was een lange slungel en ook niet eens zo een knappe jongen. Op zijn neus had hij een flinke pukkel. Je weet wel, zo eentje met twee haren er op! Gatsie!!!!
Kobus was een kort proppie. Een beetje vierkant en op zijn jonge leeftijd had hij al wit haar met allemaal krulletjes. Of dit al niet genoeg was had hij ook nog eens een dom gezicht.
‘Ja, hoe kan je dat nu verzinnen Kobus! We hebben maar één brommer, weet je nog! Die van mij is stuk!’  mopperde Mathijs.
‘Och ja, dat is zo! Maar jij hebt toch een rijbewijs? Gaan we eerst op mijn brommer naar Amsterdam en huren dan een auto. Slim hè, van mij!’ was het antwoord.
‘Ja toppie! Dat gaan we doen!’  jubelde Mathijs.
Zo gezegd zo gedaan!
De mannen zouden door het Amsterdamse bos gaan, immers de kortste weg naar Amsterdam waar de auto gehuurd zou worden...................

Er zijn verschillende mogelijkheden om het boek te kopen. U kunt het geld overmaken op rekening nummer 363537163 t.n.v. Wijnand Springin'tveld. Stuur een mailtje met uw naam en adres naar springvink16@caiway.nlAls het geld op mijn rekening staat stuur ik u het boek toe.