Tijdens een natte wandeling kwam ik meneer reiger tegen, of is het nu mevrouw reiger? Ik kan ze nooit uit elkaar houden! Een paar stappen verder weer een reiger. Is dat nu soms mevrouw of meneer reiger? Als het een stelletje is dan hebben ze vast ruzie, zover als ze uit elkaar zitten. Nou heb maar geen poging gedaan om ze weer bij elkaar te brengen en ben verder gewandeld.

 

 

Tijdens mijn wandeling werd ik wel zeer bijzonder beloond. Heb voor het eerst een ijsvogel mogen spotten. Nu zullen er wel mensen zijn die denken, jaja het zal wel meneer de zwammer (of was het nu de zwemmer, het regende behoorlijk). Maar het bewijs op de foto zal laten zien dat ik volledig de waarheid spreek en zeer betrouwbaar ben. Kijk maar.......

Tijdens het wandelen probeerde ik ook nog eens bloemen foto's te maken, maar dat viel heel erg tegen. Het waren nog restanten die niet zo goed meer floreerde voor mijn zeer beroemde foto's. Het was lang zoeken voordat ik nog appetijtelijke bloemen kon vinden. Het was bijna aan het einde van mijn wandeling. En weet je waar? In mijn eigen tuin!!!