Dit ben ik! Omnibus

€ 22,50

Dit ben ik! Omnibus

€ 22,50

380 pagina's
ISBN: 978-94-91254-63-5
Prijs: € 22,50

‘Dit ben ik?’ is een samengaan van de drie boeken die ik schreef over mijzelf over de periode vanaf mijn twaalfde jaar.
Sinds ik schrijf is er een hoop naar boven gekomen van wat ik in mijn leventje heb meegemaakt. Ook had ik al vele jaren kleine stukjes geschreven.
Nu beleeft elk mens leuke en minder leuke dingen, rare en minder rare dingen, maar het is naast het allemaal te kunnen onthouden ook nog de kunst om het te kunnen verwoorden.
Niet dat ik van mijzelf vind dat ik dat goed doe, maar de mensen die mijn verhalen gelezen hebben zijn bijna altijd positief en complimenteus.

 

Er is een wezenlijk verschil om als jong persoon dingen te ervaren of het als een volwassene op papier te zetten. Ook kan het zo zijn dat twee mensen hetzelfde meemaken, maar het toch heel anders beleven. Daardoor zou het misschien zo kunnen zijn dat er lezers zijn die denken dat ze in het verhaal voorkomen en er een andere kijk of andere beleving aan hebben dan ik.
Ook wil ik mijn lezers een beetje waarschuwen; sommige belevenissen zijn een beetje pikant – het hoort nu eenmaal bij het leven - maar het zal nooit vunzig zijn. Ik moest alles op elk gebied zelf ontdekken, met vallen en opstaan. Seksuele voorlichting was er niet.
Soms vind ik het zelf eng om het op te schrijven, maar ik denk dat veel mensen soortgelijke ervaringen hebben, het is toch ergens ooit begonnen.
Ik mij er van bewust dat sommige gebeurtenissen op het randje zijn, maar hier zal ik zeker geen spijt van krijgen. Soms moet je op het randje balanceren om het goed te kunnen verwoorden en er ook nog eens een goed verhaal van te maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het boek te kopen. U kunt het geld overmaken op rekening nummer 363537163 t.n.v. Wijnand Springin'tveld. Stuur een mailtje met uw naam en adres naar springvink16@caiway.nlAls het geld op mijn rekening staat stuur ik u het boek toe.