Dit ben ik! deel 1

€ 14,95

Dit ben ik! deel 1

€ 14,95

178 pagina's
ISBN: 978‐94‐90075‐06‐4

Prijs: € 14,95
“Dit ben ik?” is een boek dat over mijzelf gaat vanaf mijn twaalfde jaar.
Sinds dat ik schrijf is er een hoop naar boven gekomen van wat ik in mijn leventje heb meegemaakt. Ook had ik al vele jaren kleine stukjes geschreven.
Nu beleeft elk mens zijn leuke en rare dingen, maar nu is het de kunst om het ook zo te verwoorden.

Vervolg:
Niet dat ik van mijzelf vind dat ik dat goed doe, maar het zijn de reacties van de mensen die mijn verhalen lezen.
Er is ook een wezenlijk verschil, het als een jong iemand de dingen te ervaren of het als een volwassen het op papier te zetten. Je moet het zo zien dat twee mensen hetzelfde mee maken, maar het toch heel anders beleven. Daardoor zou het misschien zo kunnen zijn dat er lezers zijn die denken dat ze in het verhaal staan en er een andere kijk op hebben dan ik.
Ook wil ik mijn lezers een beetje waarschuwen! Het kan soms ook voor sommige mensen best pikant zijn wat ik schrijf, maar het zal nooit vunzig zijn. Je moest ook alles zelf ontdekken, verteld werd je niets op dit gebied.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het boek te kopen. U kunt het geld overmaken op rekening nummer 363537163 tnv Wijnand Springin'tveld. Stuur een mailtje met uw naam en adres naar springvink16@caiway.nlAls het geld op mijn rekening staat stuur ik u onmiddelijk het boek toe.